KATALOG GBP Regimin Przeszukiwanie po indeksie: tematycznym autorskim (osobowym) tytułowym fragment z tytułu ksiażki pełnotekstowym (w całym opisie) serie Znaleziono 16 pozycji o tematyce: KucharstwoZmiana sposobu wyświetlania: xDesery i napoje Brzozowska-Bączkiewicz, Barbara.Warszawa : Wydawnictwa Alfa, 1991.zobacz szczegółyxGotuję w domu Filarska, Mika[S.I.] : Amal-Servis, 2003.zobacz szczegółyxKrupnioki i moczka czyli Gawędy o kuchni śląskiej Sztabowa, Wera.Katowice : Wydawnictwo "Śląsk", 1990.zobacz szczegółyxLeksykon sztuki kulinarnej Halbański, Maciej ErwinWarszawa : Wydawnictwo Warta 1983.zobacz szczegółyxMała encyklopedia sztuki kulinarnej Michalik, MałgorzataWarszawa : Wydawnictwo Tenten, 1996.zobacz szczegółyxPodstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.zobacz szczegółyxPotrawy biblijne : potrawy po prostu boskie: od rajskiej szarlotki do...Tyt. oryg.: "Rezepte aus der Bibel".Hutt, JoachimKraków : Wydawnictwo WAM, cop. 2005.zobacz szczegółyxPrzekąski i przystawki Tyt oryg.: "Antipasti".Wrocław : Wydawnictwo Mak, [2007].zobacz szczegółyxSałatki Tyt. oryg.: "Salate ".Warszawa : Wydawnictwo MAK, cop. 2007.zobacz szczegółyxŚwięta w polskim domu : praktyczny poradnik Łagoda, Joanna.Poznań : Podsiedlik-Raniowski i Spółka, cop. 2003.zobacz szczegółyxTechnologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3 Tyt. oryg.: "Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe,".Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1999.zobacz szczegółyxTechnologia gastronomiczna. Cz. 1 Tyt. oryg.: "Kochen und Backen, ".Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1998.zobacz szczegółyxTechnologia gastronomiczna. Cz. 2 Tyt. oryg.: "Kochen und Backen, ".Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1998.zobacz szczegółyxWyśmienite ciasta i ciasteczka Wrocław : Wydawnictwo "KEJ", 2000.zobacz szczegółyxZapomniana kuchnia polskich kresów Kozłowska, AgnieszkaKraków : Wydawnictwo AA, [2008].zobacz szczegółyxZnakomite pierogi, makarony, kluski, knedle, kulebiaki i naleśniki...Trojan, Eleonora.Kraków : Wydawnictwo AA, 2006.zobacz szczegóły