Gminna Biblioteka Publiczna

w Regiminie


KATALOG GBP Regimin



Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 16 pozycji o tematyce: Kucharstwo


Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x
book

Desery i napoje

Brzozowska-Bączkiewicz, Barbara.

Warszawa : Wydawnictwa Alfa, 1991.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Gotuję w domu

Filarska, Mika

[S.I.] : Amal-Servis, 2003.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Krupnioki i moczka czyli Gawędy o kuchni śląskiej

Sztabowa, Wera.

Katowice : Wydawnictwo "Śląsk", 1990.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Leksykon sztuki kulinarnej

Halbański, Maciej Erwin

Warszawa : Wydawnictwo Warta 1983.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Mała encyklopedia sztuki kulinarnej

Michalik, Małgorzata

Warszawa : Wydawnictwo Tenten, 1996.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Potrawy biblijne : potrawy po prostu boskie: od rajskiej szarlotki do...

Tyt. oryg.: "Rezepte aus der Bibel".

Hutt, Joachim

Kraków : Wydawnictwo WAM, cop. 2005.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Przekąski i przystawki

Tyt oryg.: "Antipasti".

Wrocław : Wydawnictwo Mak, [2007].

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Sałatki

Tyt. oryg.: "Salate ".

Warszawa : Wydawnictwo MAK, cop. 2007.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Święta w polskim domu : praktyczny poradnik

Łagoda, Joanna.

Poznań : Podsiedlik-Raniowski i Spółka, cop. 2003.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3

Tyt. oryg.: "Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe,".

Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1999.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Tyt. oryg.: "Kochen und Backen, ".

Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1998.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Tyt. oryg.: "Kochen und Backen, ".

Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1998.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Wyśmienite ciasta i ciasteczka

Wrocław : Wydawnictwo "KEJ", 2000.

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Zapomniana kuchnia polskich kresów

Kozłowska, Agnieszka

Kraków : Wydawnictwo AA, [2008].

available

zobacz szczegóły

book
x
book

Znakomite pierogi, makarony, kluski, knedle, kulebiaki i naleśniki...

Trojan, Eleonora.

Kraków : Wydawnictwo AA, 2006.

available

zobacz szczegóły