Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3
Tyt. oryg.: "Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe,".
Odpowiedzialność: | Ulrike Arens-Azev?do [et al. ; tł. Magdalena Chorąży et al.]. |
Hasła: | Kucharstwo - technologia Podręczniki dla szkół zawodowych |
Adres wydawniczy: | Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1999. |
Opis fizyczny: | 295 s. : il. (gł. kolor.), mapy ; 25 cm. |
Uwagi: | Cz. 1-2 pt.: Technologia gastronomiczna. |
Przeznaczenie: | Dla tech. i szkoły zawodowej, zawód - technik gastronomii, gastronom i hotelarz. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)