Gminna Biblioteka Publiczna

w Regiminie

book
book

Technologia gastronomiczna z obsługą gości. Cz. 3

Tyt. oryg.: "Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe,".





Odpowiedzialność:Ulrike Arens-Azev?do [et al. ; tł. Magdalena Chorąży et al.].
Hasła:Kucharstwo - technologia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Adres wydawniczy:Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1999.
Opis fizyczny:295 s. : il. (gł. kolor.), mapy ; 25 cm.
Uwagi:Cz. 1-2 pt.: Technologia gastronomiczna.
Przeznaczenie:Dla tech. i szkoły zawodowej, zawód - technik gastronomii, gastronom i hotelarz.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

GBP Regimin
ul. Michała Bojanowskiego 2

Sygnatura: 641.5:642](075.3.053.7)
Numer inw.: 22253
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.