Gminna Biblioteka Publiczna

w Regiminie

book
book

Technologia gastronomiczna. Cz. 1

Tyt. oryg.: "Kochen und Backen, ".





Odpowiedzialność:Ulrike Arens-Azev?do [et al. ; tł. Agata Futyma, Robert Kwiatkowski, Iwona Tawska].
Hasła:Kucharstwo - technologia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Adres wydawniczy:Bad Homburg vor der Höhe : Wydawnictwo "Rea" "Gehlen", 1998.
Opis fizyczny:166, [2] s. : fot. kolor., rys. ; 25 cm.
Przeznaczenie:Dla tech. gastronomicznego i hotelarskiego oraz zsz.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

GBP Regimin
ul. Michała Bojanowskiego 2

Sygnatura: 641.5(075.3)
Numer inw.: 22251
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.