Przekąski i przystawki
Tyt oryg.: "Antipasti".
Książka ta prezentuje wiele przepisów na smakowite przystawki i przekąski. Wspólnie z nami przyrządzisz carpaccio szparagowe z owocami morza, pożywne paszteciki z kiszonej kapusty, szparagi zawijane w szynkę z twarogiem ziołowym, krewetki z kolendrą i bazylią oraz wiele innych smakołyków.
Odpowiedzialność: | red. tekstu pol. Katarzyna Stefańska-Jokiel ; tł. z jęz. niem. Aleksander Grejner. |
Hasła: | Kucharstwo Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | Wrocław : Wydawnictwo Mak, [2007]. |
Opis fizyczny: | 53, (1) s. : zdj. kolor. ; 29 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)