Sekrety włoskiej kuchni : podróż po kulturze i tradycji
Tytuł oryginału : : "Perché agli italiani piace parlare del cibo, ".
Odpowiedzialność: | Elena Kostioukovitch ; przedmowa Umberto Eco ; z włoskiego przełożył Jan Jackowicz. |
Hasła: | Kuchnia włoska Włochy - kultura |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Albatros Andrzej Kuryłowicz, 2010. |
Wydanie: | Wydanie 2. |
Opis fizyczny: | 640 stron, [16] stron tablic : ilustracje ; 21 cm. |
Uwagi: | Bibliogr. s. 611-638. |
Twórcy: | Eco, Umberto. (1932- ). Przedmowa. Jackowicz, Jan. Tłumaczenie. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)